Super Wassalon A. Verboom

Telefoon: 010 418 5915 E-mail: info@wassalon-rotterdam.nl

Welkom bij onze wasserette, stomerij én strijkservice in Rotterdam!
Welkom bij onze wasserette, stomerij én strijkservice in Rotterdam!
U vindt bij ons een uitstekende sleutelservice!

Sleutels maken Rotterdam

in

Sleutels laten maken in Rotterdam

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf dat sleutels kan maken in Rotterdam? Of het nu om een fietssleutel of huissleutel gaat die u wilt laten maken, bij Super Wassalon A. Verboom kan het allemaal! Wij zijn al meer dan 10 jaar actief in deze branche. U vindt de salon aan de Peppelweg 164-166 in Rotterdam. Om sleutels te laten maken hoeft u geen afspraak te maken, u kunt de winkel binnenwandelen wanneer u wilt. Let daarbij wel op de openingstijden. Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is de salon van 08.30 – 18.00 uur geopend. Op zaterdag van 08.30 – 13.00 uur. Op zondag is de winkel de gehele dag gesloten.

Sleutels maken RotterdamBetaalbaar en van hoge kwaliteit

Als u sleutels wilt laten maken wilt u natuurlijk niet teveel betalen. Daarnaast wilt u ook sleutels van een goede kwaliteit. Sleutels moeten stevig zijn en de kans dat ze breken moet zo klein mogelijk zijn. Gelukkig is dat bij Super Wassalon A. Verboom beide het geval. U bent goedkoop uit en u krijgt sleutels waarmee u jarenlang voorruit kunt!

Ook voor uw wasgoed!

Bij Super Wassalon A. Verboom kunt u overigens niet alleen terecht voor het laten maken van sleutels. Dit bedrijf in Rotterdam kan ook was- en stoombeurten voor u verzorgen. Verder is er ook nog een strijkservice. Dit is erg handig als u geen zin heeft om te strijken, of als u tijd te kort komt. Wilt u ook het gemak ervaren? Ga binnenkort eens langs bij Super Wassalon A. Verboom in Rotterdam.

   Contact