Super Wassalon A. Verboom

Telefoon: 010 418 5915 E-mail: info@wassalon-rotterdam.nl

Welkom bij onze wasserette, stomerij én strijkservice in Rotterdam!
Welkom bij onze wasserette, stomerij én strijkservice in Rotterdam!
U vindt bij ons een uitstekende sleutelservice!

Stomerij Schiebroek

in

De stomerij nabij Schiebroek zorgt voor een perfect resultaat!

Woont u in Schiebroek of in de buurt van deze Rotterdamse wijk en bent u op zoek naar een betrouwbare stomerij? Bij Super Wassalon A. Verboom bent u van harte welkom! Deze stomerij zorgt ervoor dat uw kleding er weer als nieuw uit komt te zien. Vlekken en ander vuil zijn razendsnel verdwenen. Wilt u kleding laten wassen in plaats van stomen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden! Super Wassalon A. Verboom werkt met scherpe prijzen, wat gunstig is voor uw portemonnee.

Kosten- en tijdbesparing

Uw kleding laten stomen, wassen en strijken? Het kan allemaal bij de stomerij in Schiebroek. Door deze zaken door de stomerij te laten uitvoeren kunt u flink wat geld besparen. U hoeft namelijk geen wasmachine, strijkbout en strijkplank aan te schaffen. Dit scheelt al snel honderden euro’s. Ook als u al een wasmachine heeft kan het laten wassen van uw kleding verstandig zijn. Super Wassalon A. Verboom maakt gebruik van professionele apparatuur. Het was- en stoomresultaat is dan ook verbluffend!

Stomerij SchiebroekBezoekadres van de stomerij

Als u de stomerij nabij Schiebroek wilt bezoeken kan dit door af te reizen naar de Peppelweg 164-166. U hoeft geen afspraak te maken als u kleding wilt laten stomen of wassen. Dat is wel zo prettig, want u kunt dus een bezoek brengen als het u uitkomt. De stomerij is niet alleen op werkdagen geopend, ook op zaterdag kunt u er terecht. Zaterdag is de salon open van 08.30 – 13.00 uur. Doordeweeks sluit de salon pas om 18.00 uur haar deuren. Wilt u ook ervaren hoe goed uw kleding gestoomd wordt? Ga dan op korte termijn langs bij deze stomerij nabij Schiebroek en ervaar de kwaliteit. Tot ziens bij Super Wassalon A. Verboom!

   Contact